INR 550 ανά διανυκτέρευση
INR 550 ανά διανυκτέρευση
Kovil Homestay Fortcochin, Cochin, India

Kovil Homestay Fortcochin

Cochin (Kochi), India - X/1646, Amaravathy,near Amman Kovil Temple
1.7   

3 Συνολικές αναθεωρήσεις

Γράψτε μια κριτική

Περιγραφή - Hotel

Kovil δεν είναι απλά μια Αρχική Μείνε. Η είναι μια αντανάκλαση του ηλικία παλιά κουλτούρα και την παράδοση του Fort Κότσι - συνδυασμός της κληρονομιάς της γης και την εποχή της αποικιοκρατίας, που αναμειγνύονται με την φιλοξενία μιας παραδοσιακής οικογένειας.

Κατά Kovil, προσφέρουμε παραδοσιακά Kerala εξοχικό, καθώς και επιμέρους cozy αίθουσες, για να κάνουν την διαμονή σας στο Fort Κότσι, αξέχαστη.
Βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το Αμμάν Kovil Ναός, σας προσφέρουμε μια τυπική εμπειρία των παραδοσιακών ινδουιστικό πολιτισμό και ζουν.
 
  Οι δρόμοι και κατοικίες στην περιοχή, εξακολουθεί να απεικονίσουν την ηλικία παλιά ινδουιστικό πολιτισμό και ενδιαιτημάτων. Οι πελάτες μας για να αποκτήσετε την εμπειρία αυτού του παραδοσιακού στυλ ζουν, καθώς και να μάθουν διάφορες μορφές τέχνης, μουσικής και μουσικών οργάνων.

Αρχική Διαμονή Kovil προβλέπει μεμονωμένα δωμάτια, καθώς και παραδοσιακό εξοχικό σπίτι, για την υποδοχή των προσκεκλημένων. Όλα τα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών αιθουσών στο εξοχικό, έχουν διπλό παλτό κρεβάτια με συνημμένο ευρωπαϊκό στυλ τουαλέτες, μαζί με άλλες ευκολίες, όπως πλευρά πίνακα κρεβάτι, ντουλάπα, μελέτη τραπέζι, καθρέφτη, καρέκλες, κλπ.

Το εξοχικό σπίτι, με παραδοσιακά κεραμιδιών στέγης και ξύλινη οροφή, έχει coartyard με γκαζόν και ένα μικρό κήπο. Η κοινή περιοχή περιλαμβάνουν ένα ωραίο "verandha" όπου σας να καθίσετε πίσω και να απολαύσετε το αεράκι από το γρασίδι. Τα δωμάτια διαθέτουν παράθυρα με έντομα απόδειξη νοικοκυρεμένα επίπλωση. Υπάρχει ένα κοινό που ζει στην περιοχή περάσετε το χρόνο σας παρακολουθώντας την telivision ή ακούγοντας τη μουσική του συστήματος.
 
  Έχουμε μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα, exclusivily για τους φιλοξενούμενους. Ένα ψυγείο, τραπέζι αερίου, σκεύη, cuttlery, ζεστό κρύο n αποθήκευσης, κλπ, κάνουν την παραμονή σας στο Kovil, μια σπιτική υπόθεση. Εκτός από τα σχόλια των κουζίνα, έχουμε ένα πλήρες κουζίνα, για την οικογένεια. Τα μαθήματα μαγειρικής και της προετοιμασίας των ειδικών παραδοσιακών εδεσμάτων Kerala διεξάγονται εδώ.

  • Kovil Homestay Fortcochin, Cochin, India, India ξενοδοχεία και ξενώνες
  • Kovil Homestay Fortcochin, Cochin, India, Κορυφαίους προορισμούς ποιότητας σε Cochin
Το διάστημα
  • Τύπος ιδιοκτησίας: Hotel
  • Hotel δωμάτια / μονάδες: 8
  • Ετος κατασκευής: 2005
  • Ανακαινισμένο: 2005
Hotel καταλύματα

Χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή: INR 550 (Indian Rupee)

Cottage Double Single Πρότυπο

Hotel ανεσεις

Coat Double Beds

Ευρωπαϊκό στυλ τουαλέτες

Ντουλάπες & Επίδεσμοι Πίνακας

Μελέτη Πίνακας & Καρέκλες

Μαξιλάρια & Bed Πολτοί για επάλειψη

Εντομοαπωθητικά Απόδειξη Windows

24 hr Front Desk Πρωινό (με επιπλέον χρέωση) Open 24 Ώρες Tour / sightseeing βοήθεια

Παροχές δωματίων

Αρχική Διαμονή Kovil προβλέπει μεμονωμένα δωμάτια, καθώς και παραδοσιακό εξοχικό σπίτι, για την υποδοχή των προσκεκλημένων. Όλα τα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών αιθουσών στο εξοχικό, έχουν διπλό παλτό κρεβάτια με συνημμένο ευρωπαϊκό στυλ τουαλέτες, μαζί με άλλες ευκολίες, όπως πλευρά πίνακα κρεβάτι, ντουλάπα, μελέτη τραπέζι, καθρέφτη, καρέκλες, κλπ

Το εξοχικό σπίτι, με παραδοσιακή ξύλινη οροφή και κεραμιδιών ανώτατο όριο, έχει coartyard με γκαζόν και ένα μικρό κήπο. Η κοινή περιοχή περιλαμβάνουν ένα ωραίο "verandha" όπου σας να καθίσετε πίσω και να απολαύσετε το αεράκι από το γρασίδι. Τα δωμάτια διαθέτουν παράθυρα με έντομα απόδειξη νοικοκυρεμένα επίπλωση. Υπάρχει ένα κοινό που ζει στην περιοχή περάσετε το χρόνο σας παρακολουθώντας την telivision ή ακούγοντας τη μουσική του συστήματος.
 
  Έχουμε μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα, exclusivily για τους φιλοξενούμενους. Ένα ψυγείο, τραπέζι αερίου, σκεύη, cuttlery, ζεστό κρύο n αποθήκευσης, κλπ, κάνουν την παραμονή σας στο Kovil, μια σπιτική υπόθεση. Εκτός από τα σχόλια των κουζίνα, έχουμε ένα πλήρες κουζίνα, για την οικογένεια. Τα μαθήματα μαγειρικής και της προετοιμασίας των ειδικών παραδοσιακών εδεσμάτων Kerala διεξάγονται εδώ.

A / C κλιματισμό Μπαλκόνια


Γειτονιά

Βρίσκεται στο Φορτ Κότσι, ένας από τους πρέπει να δείτε τους προορισμούς, Kovil Αρχική Μείνετε είναι πολύ κοντά στην κληρονομιά Ζώνη της Fort Κότσι και μπορεί εύκολα να φτάσει από τα διάφορα αθλήματα, όπως ελκυστική παραλία, Synagogne, ολλανδική παλατιού, Εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου, Santacruz Η Βασιλική και η κινεζική δίχτυα Fort Κότσι.

Σημεία ενδιαφέροντος
  • St Francis εκκλησία

Πολιτικές
Λεπτομέρειες τιμής

INR 550 ανά διανυκτέρευση (Indian Rupee)

Πιστωτικές κάρτες: Δεν έγινε αποδεκτή στη θέση

Τοποθεσία - Hotel

X/1646, Amaravathy,near Amman Kovil Temple
Cochin (Kochi)
Kerala (State of Kerala)
India  682001

Πώς να πάτε εκεί

Η διαμονή στο σπίτι, το οποίο προσφέρει ένα παραδοσιακό εμπειρία που ζουν σε ένα περιβάλλον Hindu, βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία σε μία από τις tradtional locales του Fort Κότσι, με πολύ μικρή απόσταση από το Αμμάν Kovil Ναό στο Amaravathy, στον κεντρικό δρόμο η ίδια.

Κοντινότερο αεροδρόμιο: Κοτσίν